dinsdag 25 november 2014

Hoe gaat het met Boer Martijn?

Koe boer Martijn
Kennen jullie allemaal boer Martijn nog uit seizoen 2006? Tijdens dit seizoen was hij de populairste boer. Hij kreeg toen maar liefst 172 brieven. Martijn van Raay heeft een melkveebedrijf in Overloon met vele koeien. Uiteindelijk heeft de populaire boer gekozen voor Marlies, een leuke en spontane vrouw. Marlies komt uit Wageningen en na de keuze was Marlies in een klap een BW’er: een Bekende Wageninger.

Hoe gaat het met Boer Martijn en Marlies?
Na een moeilijk keuzemoment heeft boer Martijn voor Marlies gekozen. Dit is een goede keuze geweest van Martijn, want ze zijn nog steeds gelukkig met elkaar. Beide zijn ze geboren en getogen op de boerderij en hebben een grote passie voor het platteland. Ze wonen samen op de boerderij van Martijn, waar ze allebei zeker niet stil zitten!

Na de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw van 2006 waren boer Martijn en Marlies erg hot. Ze renden toen van interview naar interview en ondertussen moest Marlies hard studeren en populeren Martijns koeien om gemolken te worden. Gelukkig hebben ze het allemaal overleeft.

Koe & Boe boerderij
Boer Martijn
en Marlies wonen samen op de Koe & Boe boerderij. Koe & Boe is een kinderkledingmerk voor jonge kinderen.Zij vinden het erg jammer dat veel jeugd geen idee heeft hoe het werkt op de boerderij. Er zijn kinderen die niet weten dat melk van de koe komt en eieren van de kip. Tijd voor actie, dacht het gelukkige Boer zoekt Vrouw koppel. Tijdens het melken van de koeien is het kinderkledingmerk ‘Koe & Boe’ ontstaan. De kinderkleding van Koe & Boe ziet er niet alleen stoer en vrolijk uit, het vertelt de kinderen ook allerlei leuke dingen over de boerderij. Het is een echt Holland product. Elke koe heeft een uniek nummer wat wordt weergegeven op het oorlabel. Koe & Boe vond het leuk om deze herkenning terug te brengen in het kinderkledingmerk. Dus voortaan zijn niet aleen de koeien herkenbaar aan deze gele oorlabel, maar ook de kleding van Koe & Boe. Wil je graag meer weten over deze kleding, klik dan snel op de site: Koe & Boe

Wij wensen dit leuke Boer zoekt Vrouw koppel heel veel geluk samen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten