maandag 24 november 2014

Welke boer is nog steeds gelukkig met zijn of haar gekozen partner?

Ook zo benieuwd welke boer nog steeds gelukkig is met zijn of haar gekozen partner? Elke boer heeft aan het einde van de uitzending zijn iemand mogen kiezen met wie zij het hele leven verder willen. Hieronder is er per seizoen te zien welke boeren nog dezelfde partner hebben!

Boeren seizoen 2005
Uit dit seizoen zijn Boer Hans en Connie nog steeds samen, ze zijn ook al getrouwd, super koppel!

Boeren seizoen 2006
Uit het seizoen van 2006 is boer Martijn als enige nog gelukkig met zijn gekozen vrouw Marlies. Verder zijn Jochum en Dirk-Jan ook getrouwd, maar niet met hun gekozen vrouw.

Boeren seizoen 2007/2008
Boer Jan is nog gelukkig met Pauline, die hij tijdens het seizoen heeft weggestuurd. Op een feestje ontmoeten de twee elkaar alsnog en het is toch raak! Dus toch nog een beetje een Boer zoekt Vrouw Liefde. Boerin Agnes is in 2013 ten huwelijk gevraagd en gaat binnenkort trouwen, maar niet met een Boer zoekt Vrouw liefde. En onlangs is Boer Frans vader geworden van zoon Geert.

Boeren seizoen 2009
Boer Jos is nog steeds gelukkig met ‘zijn’ Dycke, ze zijn nog dolgelukkig op elkaar. Boer Hans is nog steeds gelukkig met zijn gekozen partner Audrey, samen hebben ze al twee kindjes: Roan en Jurre. Klik hier voor meer informatie: Hans & Audrey. Ook zijn Boer Wietse en zijn gekozen vrouw, Neeltje, zijn nog bij elkaar. In maart 2014 hebben zij hun eerste dochtertje gekregen.

Boeren seizoen 2010
Boer Frank is nog steeds gelukkig met Anita, wat toen toch wel een hele lastige keuze was. Ook boer Gijsbert en Femke zijn nog bij elkaar en hebben drie kinderen. Zij waren al trotse ouders van Romke en Marije en in september 2014 is het gezin uitgebreid met zoon Siem.

Boeren seizoen 2012
Boer Henk uit seizoen 2012 is nog steeds gelukkig met zijn vriendin Fiona, een pracht koppel. Ook hebben Boer Martin en Wilma nog met elkaar. Martin was destijds alleen maar bezig met overleven en Wilma was vergeten hoe fijn het is om het leven met iemand te delen. Gelukkig hebben ze elkaar gevonden door Boer zoekt Vrouw!

Boeren seizoen 2013
Door dit internationale seizoen hebben boer Johan en Ingrid elkaar gevonden. Ze zijn samen nog dolgelukkig. Ook Boer Jos is nog steeds samen met zijn gekozen partner Saskia, sinds juni 2014 wonen ze ook samen. Boer Wim en zijn Evelyne zijn ook nog steeds helemaal gelukkig, ze wonen ook inmiddels samen.

Hopelijk komen er in seizoen 2014/2015 vele gelukkige Boer zoekt Vrouw koppeltjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten